В Умані встановлять карантинні пункти у місцях паломництва хасидів

3.09.2020, 17:11
83168

Сесія Уманської міськради прийняла рішення про встановлення пунктів моніторингу в районі паломництва. На пунктах будуть чергувати працівники Національної поліції, ДСНС, Державної міграційної служби, Держпродспоживслужби та уповноважені посадові особи.

Читайте також: Гірники криворізької шахти “Жовтнева” оголосили під землею акцію протесту: вимоги

Як передає РБК-УКРАЇНА, про це повідомив мер Умані Олександр Цебрій в Facebook.

Сьогодні відбулася позачергова сесія міської ради, під час якої депутати прийняли рішення “Про захист населення р. Умань від гострої респіраторної хвороби COVID-19 і посилення протиепідемічних заходів на території міста”.

Отже, за тиждень в Умані будуть встановлені п’ять тимчасових пунктів “моніторингу та контролю за дотриманням правил карантину людей, санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічних правил і норм”.

На пунктах моніторингу будуть проводити роз’яснювальну роботу про необхідність дотримання протиепідемічних заходів, у разі необхідності – будуть перевіряти документи, які дозволяють особі перебувати на території України, здійснювати температурний скринінг і огляд людей, речей і транспортних засобів, складати протоколи про адміністративні та інших порушеннях

Також у місті діятимуть мобільні моніторингові групи з подібними повноваженнями.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com