В Узбекистані породілля викинула двох дітей з вікна пологового будинку

10.09.2019, 16:56
41324

У Наманганській області на сході Узбекистану жінка викинула з вікна пологового будинку свого і чуже немовлят, щоб позбутися від дочки, народженої з дефектом. Про це повідомляється на сайті Генпрокуратури Узбекистану у вівторок, 10 вересня.

Читайте також: Президент Узбекистану сказав своїм військовим та силовикам схуднути за 6 місяців

Відзначається, що напередодні вночі на задньому дворі пологового комплексу Наманганської районної лікарні були знайдені дві новонароджені дівчинки з важкими каліцтвами. Дітей доставили в реанімацію, але врятувати не змогли.

″У ході попереднього слідства було встановлено, що одна з пацієнток, перебуваючи в розладі через те, що її дочка народилася з дефектом ніг, вирішила позбутися її і приховати злочин. Вона викинула з вікна другого поверху пологового комплексу своє немовля і дитину іншої породіллі, що лежала в цій же палаті″, – йдеться в повідомленні Генпрокуратури.

За цим фактом порушено кримінальні справи за статтями Умисне вбивство відносно матері новонародженої і неналежне виконання своїх професійних обов’язків щодо відповідальних осіб пологового комплексу. Санкції за статтею про вбивство передбачають покарання від 15 до 25 років позбавлення волі, за другою статтею  – від п’яти до восьми років.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com