В Ужгороді колишній працівник ДФС на BMW на швидкості протаранив “швидку”, є постраждалі (фото)

17.07.2020, 12:53
78628

В Ужгороді внаслідок дорожньо-транспортної пригоди за участю BMW та автомобіля екстреної медичної допомоги було госпіталізовано трьох осіб. Про це повідомляє пресслужба поліції Закарпатської області.

Читайте також: Тікав від поліції в трусах: п’яний водій на Lexus протаранив супермаркет (відео)

Повідомляється, що сьогодні, 17 липня, близько опівночі, по вулиці Собранецькій в Ужгороді сталася дорожньо-транспортна пригода.

“Встановлено, що водій BMW — 35-річний ужгородець – виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з автомобілем екстреної медичної допомоги FORD Transit, який виїжджав з другорядної дороги на головну”, — йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що за кермом “швидкої” перебував 40-річний житель Ужгорода. В салоні авто також знаходилися троє пасажирів: двоє чоловіків віком 53 років та 58-річна жінка.

“Двоє пасажирів “швидкої”, а також водій автомобіля BMW госпіталізовані. За попередніми даними, загроз їхньому життю немає”, — зазначається в повідомленні.

Окрім того, за фактом дорожньо-транспортної пригоди відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху).

“За кермом BMW перебував експрацівник внутрішньої безпеки Державної фіскальної служби Сергій Бенца. Із березня 2020 року працює в Ужгородській РДА. Він зять ексзаступника начальника УДАІ УМВС України у Закарпатській області Василя Бокоча. У водія BMW – перелом шийки лівого стегна”, – повідомив Віталій Глагол, передає ТСН.

Наразі у пресслужбі поліції Закарпатської області ім’я водія BMW не розголошують. Лише зазначили, що це 35-річний мешканець Ужгорода.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com