В зоні ООС на невідомому пристрої підірвалося двоє військових, вони загинули на місці

12.11.2021, 21:32
104992

У зоні Операції об’єднаних сил 12 листопада внаслідок підриву на ворожому невідомому пристрої двоє військовослужбовців дістали поранення, несумісні з життям.

Читайте також: Українські прикордонники розповіли, що робитимуть з мігрантами з Білорусі

Про це повідомили у вечірньому зведенні, інформує штаб ООС.

“Російсько-окупаційні війська продовжують ігнорувати домовленості, досягнуті 22 липня 2020 року у рамках Тристоронньої контактної групи. Від початку доби з боку збройних формувань Російської Федерації зафіксовано 2 порушення режиму припинення вогню”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, в районі населеного пункту Зайцеве ворог відкривав вогонь з гранатометів різних систем. В напрямку Попасне окупанти здійснили обстріл з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів.

У пресслужбі ООС зауважили, українські військові відкривали вогонь у відповідь та змусили противника припинити обстріли. Підрозділи Об’єднаних сил контролюють ситуацію та продовжують виконувати завдання з відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації.

Під час виконання бойового завдання в районі проведення ООС загинули військові 79-ї окремої десантно-штурмової бригади, яка дислокується в Миколаєві. Внаслідок підриву отримали несумісні із життям травми підполковник Прусов Руслан Халилович та майстер-сержант Федосеєв Вадим Вікторович.

Про це повідомили на сторінці військової бригади.

“Непоправна втрата для країни, для Десантно-штурмових військ, для родини, друзів та побратимів. Воїни-десантники віддали багато років службі у нашій військовій частині, були справжніми професіоналами та патріотами своєї держави. Наша втрата дуже гірка та болюча”, – йдеться у повідомленні.

Як повідомив ЗМІ заступник командира бригади Ярослав Калашніков, загинули військові близько обіду. Машина, в якій пересувались бійці, підірвалася на протитанковій міні. Ймовірно, було закладено фугас.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com