Валерій Харчишин повідомив про результати аналізів на коронавірус

18.03.2020, 11:10
66790

Фронтмен гурту “Друга Ріка” Валерій Харчишин продовжує розповідати про стан свого здоров’я прихильникам.

Читайте також: “Ми поборемо це разом”: світові зірки на карантині закликали людство не панікувати

Як повідомляє ТСН, після повернення з Італії музикант запідозрив у себе коронавірус і одразу здав всі необхідні тести. Сьогодні артист отримав результати цих тестів, які підтвердили, що COVID-19 у нього нема. Як доказ Харчишин опублікував фото тестів.

“Після отримання мною другого тесту (ПЛР), що остаточно підтвердив відсутність вірусу COVID-19 (коронавірусу), мене було виписано для продовження лікування пневмонії у медустанові за місцем проживання. Я з радістю, але зі сльозою на вікні білої церкви, самостійно покинув інфекційне відділення у БЦ з виглядом на ту ж саму білу церкву”, – розповів Валерій.

Наразі артист, у якого діагностували пневмонію, перебуває у  в одній із приватних київських лікарень. За дивним збігом обставин, і тут з вікна палати Харчишина видніється церква, щоправда, жовта.

“Отже, для розвінчування міфу і забезпечення офіційного алібі своїм друзям та любим контактним особам, публікую результати моїх обох тестів. Бережіть себе, не втрачайте гумору та розуму!” – побажав артист.

Нагадаємо, що фронтмен гурту “Друга Ріка” Валерій Харчишин повідомив прихильникам, що запідозрив у себе COVID-19. Після повернення з Італії, у нього з’явилися симптоми коронавірусної інфекції.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com