Вбив 26 людей: поліція Таїланду ліквідувала військового, який вчинив напад на мирних жителів (відео)

9.02.2020, 09:15
62536

У Таїланді в результаті розстрілу військовим мирних мешканців загинули щонайменше 26 людей, 57 осіб отримали поранення. Нападника застрелили під час спецоперації.

Читайте також: У Таїланді військовий розстріляв мирних жителів: 17 загиблих, 14 поранених та 16 тримає в заручниках (фото, відео)

Про це повідомляє BBC.

Сержант забарикадувався в торговому центрі і облога врешті закінчилася тим, що правоохоронці пішли в наступ. В результаті Джакапанта Томмі ліквідували.

Як повідомляє поліція, були звільнені вісім заручників. Нападник спробував втекти через аварійний вхід. Міністр охорони здоров’я Таїланду повідомив, що під час операції було вбито одного співробітник поліції і двоє отримали поранення.

Прем’єр-міністр Таїланду Прают Чан-Оча повідомив на пресконференції, що військовий відкрив стрілянину через особисті проблеми. Причиною став конфлікт між злочинцем і його товаришами через продаж будинку.

“Командування сухопутних військ буде розбиратися в деталях цього конфлікту, щоб зрозуміти, як могла через нього статися така трагедія”, – додав прем’єр.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com