Вчені розповіли, скільки шоколаду треба з’їдати на день для щастя

9.12.2021, 21:00
106846

Вчені із Сеульського національного університету провели дослідження, яке показало, якщо їсти 3 рази на день по шматочку вагою 10 грамів із 85% вмістом чорного шоколаду, то людина стає щасливішою.

Читайте також: Ціни на мандарини в Україні різко зросли: за скільки можна купити

Про це повідомляє Daily Mail.

Так, у дослідженні взяли участь 46 людей. Зокрема, в одній групі були люди, які протягом трьох тижнів їли шоколад із різним відсотком какао у складі. А в іншій групі люди не їли шоколаду взагалі.

Фахівці розповіли, що покращення настрою пов’язане зі зміною в мікробіоті кишечника через вживання чорного шоколаду. Окрім того, настрій покращився лише в тих, хто їв саме чорний шоколад, а не молочний.

У дослідженні зазначається, що чорний шоколад може змінити настрій. Зазначається, що щоденне вживання чорного шоколаду впливає на фізіологічний і психологічний стан людини.

Вчені розповіли, скільки шоколаду треба з'їдати на день для щастя

Як відомо, незначна кількість шоколаду в день можуть бути корисними. Але це повинен бути саме чорний гіркий шоколад, який містить в собі мінімум 55% какао-бобів, а не замінників. Вони є гарними знищувачами жиру і застосовуються, наприклад, в антицелюлітній практиці при масажі.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com