Вдарять морози: синоптики приголомшили прогнозом погоди на неділю (карта)

14.11.2020, 21:48
89115

Погода в Україні 15 листопада, в неділю, буде дивувати українців – на заході країни стовпчики термометрів будуть “рости” у той час, як на сході при прогнозованому максимумі +4 протягом дня очікують дощі зі снігом. В нічний час в Україні в деяких областях навіть вдарять морози.

Читайте також: Може протистояти раку: вчені розкрили корисні властивості пива

Детальний прогноз опублікували синоптики Укргідрометцентру.

Як повідомляється, в неділю в Україні пройдуть дощі. Висока ймовірність опадів зберігатиметься в Житомирській, Вінницькій, Київській, Черкаській, Чернігівській, Кіровоградській та Полтавській областях. У Сумській області, за даними синоптиків, очікується дощ зі снігом.

При цьому температура повітря в неділю в деяких регіонах на заході країни почне підніматися у порівнянні з відмітками в суботу – до +5… +10 градусів. У центральних регіонах очікується +4… +8 градусів. На півдні збережуться суботні показники тепла, за винятком Кримського півострова, де похолодає до +6… +8 градусів. Температура зміниться і на сході: в Харківській, Луганській, Сумській та Донецькій областях буде мінімальною по країні – +2… +4 градуси протягом дня. В інших регіонах Лівобережної України стовпчики термометрів піднімуться до +3… +7 градусів.

У нічний час в Україні також очікується в середньому +2… +5 градусів. Тільки на півдні та в центрі країни очікується незначне похолодання до +1… +4 градусів в темний час доби. Найхолодніше буде на сході. Там термометри покажуть -2… +1 градус в нічний час.

+10 градусів і дощі зі снігом: погода в неділю здивує українців

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com