Венесуельська армія приведена у режим бойової готовності

20.02.2019, 11:32
12942

Вчора армію Венесуели було приведено у бойову готовність через раніше анонсовані поставки гуманітарної допомоги зі США. Про це повідомляє “Уніан” з посиланням на Deutsche Welle.

Читайте також: На захист Мадуро прислали російських найманців

19 лютого у Венесуелі повністю перекрили кордони з острівними автономіями Аруба, Бонейра і Кюрасао, які належать до юрисдикції Нідерландів. Як заявив вірний диктатору Ніколасу Мадуро міністр оборони Володимир Падріні, армія буде захищати територіальну цілісність країни. Президент США Дональд Трамп у понеділок, 18 лютого, попередив венесуельських військових про наслідки, якщо вони і надалі підтримуватимуть Мадуро: “Якщо ви зважитеся на цей шлях, ви не уникнете відповідальності, не знайдете легкого виходу і не зможете врятуватися, ви втратите все”, – заявив глава Білого дому.

Нагадаємо, що 16 лютого Гуайдо закликав тисячі волонтерів допомогти доставити до країни наступного тижня гуманітарну допомогу із США, яка зберігається на території сусідньої Колумбії. Він також оголосив про проведення акцій протесту по всій Венесуелі: “23 лютого будуть демонстрації в містах всюди по країні, щоб сприяти надходженню гуманітарної допомоги”.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com