Верховна Рада з другої спроби призначила нових міністрів охорони здоров’я та фінансів

30.03.2020, 16:53
68052

Верховна Рада України на позачерговому засіданні 30 березня з другої спроби все ж проголосувала за призначення на посаду міністра фнансів Сергія Марченка.

Читайте також: Фіаско Зеленського: ВР провалила призначення нового міністра охорони здоров’я у пік епідемії коронавірусу

За відповідне рішення проголосували 256 депутатів.

Сергій Марченко – кандидат економічних наук. У 2018-2019 роках обіймав посаду заступника глави Адміністрації президента України. З 2016 до 2018 року працював заступником міністра фінансів.

Також Верховна Рада з другої спроби все ж проголосувала за призначення на посаду міністра охорони здоров’я Максима Степанова.

За відповідне рішення проголосували 246 депутатів.

Максим Степанов народився в сім’ї медиків міста Сковородіно Амурської області, але невдовзі його родина перебралася в Україну. Сам  хірург за першою освітою, дружина – нефролог вищої категорії, але медиком не працював. Однак Степанов був керівником Одеської обласної державної адміністрації, де замінив Михеїла Саакашвілі. Звільнений з цієї посади 10 квітня 2019 року ще п’ятим президентом Петром Порошенком.

Нагадаємо, напередодні Верховна Рада проголосувала за звільнення міністра охорони здоров’я Іллі Ємця та міністра фінансів Ігоря Уманського.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegramта Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com