Вершина цинізму: футболіст-зрадник Тимощук емоційно святкував чемпіонство в Росії (фото)

2.05.2022, 18:31
118738

Від моменту початку військової агресії Росії проти України Анатолій Тимощук не зробив жодної публічної заяви, а також не припинив працювати в санкт-петербурзькому “Зеніті”. Натомість він напередодні бурхливо відсвяткував виграш пітерським клубом золотих медалей чемпіонату РФ.

Читайте також: “Теж була єврейська кров”: Лавров спровокував міжнародний скандал, порівнявши Зеленського з Гітлером

Після тріумфу в національній першості країни-агресорки Тимощук з усмішкою на обличчі фотографувався з трофеєм та посилав повітряні серця російським уболівальникам на трибуни.

Відповідні фотографії з’явилися в соцмережах.

Нагадаємо, Тимощук був рекордсменом за кількістю зіграних матчів за збірну України. На його рахунку 144 поєдинки у синьо-жовтій футболці.

11 березня Тимощука офіційно викреслили з історії українського футболу. Українська асоціація футболу позбавила його всіх титулів, нагород, почесних звань і тренерської ліцензії, а також виключила з офіційного реєстру гравців збірних команд УАФ.

Наприкінці березня депутати Луцької міської ради позбавили Анатолія звання “Почесний громадянин міста Луцька”. Своєю чергою, батько футболіста, який проживає в Луцьку, записався до тероборони міста.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com