“Вежа з піци”: президент Бразилії неправильно назвав Пізанську вежу і став героєм мемів

5.11.2021, 12:48
104431

Творці мемів пригадали й інші обмовки бразильського президента

У Мережі кепкують з обмовки президента Бразилії Жаїра Болсонару, який назвав Пізанську вежу “Torre di Pizza” або “Вежею з піци”.

Про це поідомляє ТСН з посиланням на ANSA.

Зазначається, що під час виступу на церемонії відкриття аукціону 5G у бразильській столиці у четвер, 4 листопада, голова держави згадав про свою нещодавню поїздку до Італії, де він брав участь у саміті “Великої двадцятки”.

“Я подорожую по Бразилії, а також по всьому світу. Нещодавно був в Італії. Усю подорож я проїхав на машині, загалом дві години, у мене була Мережа. І коли я пішов відвідати “Torre di Pizza”, мене вразило, як один хлопчик запитав мене: “А що з Амазонією? Горить?” – висловився він.

У виданні зауважують, що це не перша обмовка Болсонару за останній час. Так, нещодавно він назвав лідера італійської партії Маттео Сальвіні “Сальваті”, а також сплутав спеціального уповноваженого президента США з питань клімату Джона Керрі з коміком Джимом Керрі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Максиму Галкіну заборонили в’їзд в Україну

Користувачі соцмереж також пригадали усі обмовки бразильського президента і створили низку кумедних мемів. Пропонуємо ознаймитися із деякими з них нижче.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com