Від невимовного романтика до Дон Жуана: лідер гурту “Без Обмежень” опублікував фото нової пасії

14.04.2024, 18:00
157312

Фронтмену гурту “Без Обмежень”, відомому українському співаку Сергію Танчинцю приписують новий роман. Шанувальники зірки запідозрили його у стосунках з піарницею Юлією.

Читайте також: Лідер “Океану Ельзи” Вакарчук вперше за тривалий час розповів про 2-річного сина та 1-річну доньку

Причиною чуток про можливий роман Танчинця стало фото, яке виконавець оприлюднив на своїй сторінці в Instagram. На світлині співак позує з піарницею. Він ніжно обійняв Юлію за талію і цілує її в шию. Сама дівчина також обіймає Сергія та посміхається.

“Моя піалсциця”, – лаконічно підписав знімок артист.

Скріншот Instagram

У коментарях підписники співака одразу запідозрили, що Юлія – це нова обраниця артиста. Шанувальники припустили, що саме через неї Танчинець розлучився з колишнього дружиною. Проте більшість фанів знаменитості підтримали його та написали слова підтримки.

Коментарі під дописом лідера гурту “Без Обмежень”:

“Та, заради кого покинув дружину і дітей…”

“Гарнюні! Дуже за вас раді”

“Та якщо разом, будьте щасливі”

“Читаю коментарі і дивуюся, як то людоньки пишуть.Чи то ревнощі в людей до пана Сергія, чи заздрощі.Чому бачать щось лихе. Гарна пані, гарний пан Сергій, видно що друзі просто хороші, він нікому не належить ні вам, ні мені, він медійна людина, і він каже рівно стільки скільки ви маєте знати”

На гнівні коментарі вже встиг відреагувати сам Танчинець. Він ніяк не прокоментував думку підписників, а лише залишив емоджі, який сміється.

До слова, минулого року Сергій Танчинець розлучився після 15 років шлюбу з дружиною Анною. Як відомо, в експодружжя є син та донька.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com