Відома російська співачка скасувала концерти в Україні: причина

24.07.2020, 21:55
79418

Розважальний центр “Osocor Residence”, де планувала виступати російська співачка Zivert (справжнє ім’я – Юлія Зіверт), назвали причину скасування її концерту в українській столиці.  Відповідне повідомлення було опубліковане в фейсбуці .

Читайте також: Відома українська співачка показала, як схудла через місяць після тренувань (фото)

29−річна російська співачка Zivert планувала з’явитися перед українською публікою з двома концертами. Виступи мали б відбутися 24 липня в Одесі, а 4 серпня – у Києві. Її приїзд  в Україну наробив чимало шуму в мережі, адже у серпні 2018 року артистка давала концерти в Ялті. На особистій сторінці в інстаграмі вона заявила, що виступи скасовуються через карантин, у той час як організатори у фейсбуці озвучили іншу причину.

Zivert аргументувала скасування концертів в Одесі та Києві тим, що Росія належить до країн “червоної” зони поширення коронавірусу, а кордони були закриті до 15 липня. Проте співачка пообіцяла українським шанувальникам побачитися згодом.

“Мені дико шкода повідомляти вам про це. Але, на жаль, у зв’язку з продовженням карантину і невідкритим з 15.07 кордоном, всі мої концерти в Україні переносяться на невизначений термін… Я точно знаю, що прийде наш час, і ми будемо з вами разом сяяти, як і раніше. Я однаково буду чекати нашої зустрічі”, – написала Zivert.

Організатором концерту в Києві був готель “Osocor Residence”, який також пояснив причину скасування виступу, однак інакше. Представники комплексу заявили, що захід скасували через політичні перепони. Схоже, Zivert лише прикривається пандемією коронавірусу, аби не згадувати публічно виступи в анексованому Криму.

“На превеликий жаль, концерт Zivert в Osocor Residence не відбудеться. Ми зробили все можливе і неможливе, однак, з огляду на деякі політичні перепони, подію все ж таки довелося відмінити”,
– йдеться в дописі.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com