Відома українська співачка чекає обручку від Олега Винника

8.03.2020, 18:15
65866

У відвертій розмові з журналісткою Вікторією маремухи для програми “Ранок з Україною” на каналі “Україна” Ірина Білик розповіла, ревнує її чоловік Аслан Ахмадов до колишніх обранців, і багато іншого.

Читайте також: Володимир Остапчук підігрів чутки про свій новий роман (фото)

Здається, що українського шоу−бізнесу взагалі не існувало б без Ірини Білик. Вона, між іншим, вже тридцять років на сцені. І протягом усіх цих років шанувальників цікавило не лише творчість зірки, а й особисте життя.

Цивільні шлюби з продюсером Юрієм Нікітіним, моделлю Андрієм Оверчуком, шоуменом Дмитром Коляденком, хореографом Дмитром Дікусаром. Але тільки Аслан Ахмадов став першим офіційним чоловіком артистки. Однак, незважаючи на статус дружини, іноді чоловіки пропонують Ірині руку і серце. Те колишній цивільний чоловік співачки Дмитро Коляденко стане на одне коліно, то шанувальники на концертах заявляють, що готові чекати зірку все життя. Ірина розповіла, ревнує її чоловік Аслан до такої уваги численних женихів.

Читайте також: “Не можу жити без сексу”: 90-річний хореограф Чапкіс розповів про стосунки з молодою коханою

“Він не ревнує! На мене, до речі, зараз кільце Дмитра Дікусара. Я перепрошую, але у мене їх там, десь 5, 6, 7, я не пам’ятаю. Лежить красива обручка з діамантом, чого ж його не носити? – зізналася співачка Ірина Білик. – Потім знову згадую про подарунок – Нікітін, колись дарував мені кілька на концертах у палаці «Україна». Я все це ношу “, − ділитися Ірина.

Більше того, за словами співачки, при зустрічі її колишні чоловіки не тільки вітаються один з одним, вони добре спілкуються і навіть перебувають у дружніх стосунках. Щоб зберегти хороші стосунки з коханими, зірка радить з ними розходитися, як тільки ви відчули, що відносини вже не такі, як раніше.

“Ми з мамою це обговорювали, і вона каже:” Іра, якби я була молодша, пішла б до іншого чоловіка. Чи не жила б з татом 45 років “. Я відповідаю, що вона могла це зробити. Багато жінок мене підтримують, і тому у мене велика команда – армія. Люблю їх називати “армія прихильниць”. А прихильниць у мене набагато більше, ніж чоловіків шанувальників. тобто, мені здається, що треба брати прізвище Винник, − сміючись, прокоментувала Ірина Білик. І відповіла на питання , чи має в своєму арсеналі кільце від співака Олега Винника. − Я буду чекати! “

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com