Відома українська співачка родом з РФ публічно спалила російський паспорт

20.03.2024, 07:27
156008

Екссолістка гурту YUKO, співачка Юлія Юріна, яка вже протягом тривалого часу намагається позбутися російського громадянства й популяризує українську культуру, випустила емоційний кліп.

Читайте також: У Туреччині назвали термін закінчення війни в Україні

У новій відеороботі з піснею, яка стала саундтреком до одного з українських фільмів, Юлія Юріна спалює російський паспорт. Щоправда, він не є її власним. Втім, задум співачки, яка бореться за українське громадянство понад 12 років, став зрозумілий усім. До слова, сама композиція “Чорна хмара”, написана музикантами у підвалах, транслює особисту історію Юлії, “агресію, злість і ненависть до всього російського, і того, що окупанти зробили на українській землі”.

“Перший кліп, який був випущений разом з треком “Чорна хмара”, був відзнятий в маленькій кімнаті. Ми повісили чорне простирадло, поставили статичну камеру, і я попросила інших волонтерів світовим обладнанням робити мені різні спецефекти. І в умовах повномасштабного вторгнення, у підвалі ми самостійно з волонтерами зняли те відео. Цей кліп і пісня дуже сильно відгукнулися авторам фільму “Лишайся онлайн”. Тому вони запропонували зробити його одним із саундтреків. Ми погодилися і відзняли нове відео з додаванням кадрів з фільму, яке вже єднає між собою і історію героїв фільму, і мою особисту історію, емоцію агресії, злості і ненависті до всього російського і того, що вони зробили на українській землі”, – розповіла Юлія Юріна у фотоблогу.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com