Відома українська співачка вийшла заміж за одеського коміка (фото)

18.03.2020, 20:47
66855

Українська співачка MamaRika (справжнє ім’я − Анастасія Кочетова) нарешті вийшла заміж. Клятвами з обранцем − гумористом і ведучим Сергієм Середою −– вона обмінялась на безлюдному острові Таїланду. Повідомляє ТСН.

Читайте також: Український “холостяк” одружується з переможницею шоу (фото)

MamaRika пояснила, що хотіла влаштувати закрите свято тільки для двох. Сергій Середа підтримав кохану та обмінявся з нею клятвами на безлюдному острові Панган, що належить до Таїланду. Серед очевидців свята були тільки чоловік, який провів церемонію, і фотограф.

“Ми вирішили сховатися від усіх та втекти на острів. Це було принципово важливо для того, щоб нас ніщо не відволікало і ми належали тільки одне одному”, – пояснила MamaRika.

“Все минуло дуже романтично і дуже інтимно, я проридала всю церемонію, − відверто поділилася співачка.− Після цього ми дуже зблизилися і наші стосунки стали ще більш трепетними та піднесеними. Прийшло усвідомлення, що потрібно берегти цей дар, який нам подарував Бог”.

Читайте також: У Новорічну ніч в центрі столиці одружилися звільнений з полону моряк Андрій Ейдер (відео)

На нареченій була біла мереживна сукня в стилі бохо від італійського бренду Tina Valerdi, а на нареченому − легкий лляний костюм. Обидва провели церемонію і обмінялися клятвами вічного кохання, стоячи босоніж на білосніжному піску на березі Сіамської затоки.

Цікаво, що у вічному коханні MamaRika поклялася чоловіку у новій пісні Maemo, кліп на яку зняли також у Таїланді. За щасливим збігом обставин молодята дізналися, що в той же час в Таїланді будуть відпочивати їхні друзі, які і виступили режисерами, операторами та стилістами − Максим Дорошенко та Яна Лєскова.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com