Відома українська співачка, яка в РФ вихваляла окупантів, раптово виправдалася українською

30.03.2024, 18:02
156598

Фіналістка проєкту “Холостяк-1” з Максом Чмерковським, співачка Яна Соломко раптово виправдалася через те, що під час повномасштабної війни продовжила працювати в країні-терористці Росії.

Читайте також: Кому зі знаків зодіаку пощастить вихідними – 30-31 березня

На сторінці в Instagram зрадниця залишила розлогий пост, написаний українською, в якому вона пояснила, чому співала перед окупантами і прославляла російських солдат.

Зокрема, Соломко зазначила, що вона переїхала до Росії ще до початку повномасштабного вторгнення, 2018-го року. І нібито її рішення було суто професійним. Артистка побідкалася, що їй, як українці було важко в РФ, тож щойно вона відпрацювала контракт, втекла до США:

“Я переїхала до Росії у 2018 році, до війни (не під час війни), і це було повністю професійне рішення. У мене були договірні зобов’язання, і під час війни, перебувати в Росії як українці було складно. Зрештою, мені вдалося закінчити контракт і виїхати з Росії до США. Росія не була моєю Батьківщиною. Я українка, і це ніколи не зміниться, хто б і що не говорив і не писав. До і після початку війни я робила те, що повинна була робити як професіонал, що має юридичний контракт, і це не підлягає нічиїм засудженням”, – впевнена Соломко.

Також вона запевнила, що її новий чоловік не має жодного стосунку до Росії, як дехто вважає. Він, переконує виконавиця, “багатонаціональна людина”:

“Ми з чоловіком знайомі 11 років. Всі ці роки між нами завжди були стабільні з повагою дружні стосунки. Він багатонаціональна людина, але не росіянин, як пишуть. Про нашу дружбу вже багато років знали навіть наші батьки. Він той, хто вже був у моєму житті, а не той, кого я нещодавно зустріла… Він приїхав до Маямі після того, як я виїхала з Росії… і за якийсь час ми зрозуміли, що почуття всі ці роки були більше, ніж дружба… і вирішили, що більше не втрачатимемо жодного дня! Ми одружилися у жовтні 2023 року. А 23 березня ми святкували наш великий день з нашими рідними та близькими людьми у палаці в Стамбулі”, – розповіла Соломко.

За словами артистки, вона не планує повертатися до музичного бізнесу. Зараз артистка сконцентрує свою увагу на родині:

“Моїм пріоритетом буде сім’я, як і у будь-якої дружини та матері! Ми більше не в Маямі. Цього літа ми будемо насолоджуватись кожним моментом Середземномор’я, а потім будемо жити в Європі”, – розповіла про свої плани Соломко.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com