Відомий білоруський співак Леонардо помер під час концерту на сцені

15.06.2019, 17:18
29320

Білоруський співак Василь Бущик, більш відомий під псевдонімом Leo Nardo, помер у віці 35 років на сцені при незвичайних обставинах. На даний момент причину його смерті встановлюють експерти, передає BBCCCNN .

Читайте також: У Винника прокоментували чутку про те, що співак іде в політику

Як повідомив помічник 35-річного артиста Едгар Ширко, співак знаходився на сцені і несподівано впав на підлогу. Як заявляють знайомі співака, виступаючи його вдарило струмом від мікрофона.

“Лео проводив презентацію в санаторії” Придніпровський”, який знаходиться в Рогачевському районі. Під час презентації все і сталося. Він взяв мікрофон – і впав на підлогу без свідомості. Перестав дихати”, – згадує Едгар Ширко.

Лікарі їхали близько 15 хвилин. Потім близько півгодини намагалися реанімувати співака, але безрезультатно. Констатували смерть.

“Про те, що його вдарило струмом – це поки не точно. Але, напевно, це і було причиною. Адже людина була здорова, – стежив за собою, не мав проблем із серцем, з тиском… Тіло забрала міліція. Будуть робити розтин, і точну причину смерті повідомлять вже пізніше”, – розповів помічник співака.

Леонардо був уродженцем Барановичів. Він колишній бек-вокаліст Ірини Дорофєєвої, але близько двох років тому вирішив зайнятися сольною кар’єрою. У наступному році співак планував випустити перший сольний альбом.

Також він був учасником багатьох проектів для молодих вокалістів в Білорусі і в Україні, таких як “Народна зірка України”, “Голос”, “Академія талантів”, “Фактор А”.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com