Мольфар Макс Гордєєв розкрив секрет багатства: який магічний ритуал потрібно провести

20.08.2023, 21:24
145411

Мольфар Макс Гордєєв розкрив секрет багатства. Він розповів про магічний ритуал, який допоможе “прикликати” гроші у життя. Його зможе провести будь-яка людина. Важливо тільки виконати усі правила та не забути про золоте грошове заклинання.

Читайте також: Знаки Зодіаку, на які чекає щастя просто сьогодні. Як отримати все і одразу

За словами Гордєєва, для заклинання вам знадобляться: глибока миска, ваза або горщик, та червона свічка. Потрібно поставити горщик поруч із дверима і щодня о п’ятій годині класти у нього по монетці. Це варто робити шість днів. Коли ви будете класти першу монетку, скажіть такі слова:

“Течіть, грошики, виблискуйте, зробити багатим мене побажайте”.

Коли будете класти другу монетку, промовляйте те ж заклинання. А вже на третій та інших монетках потрібно казати так:

“Грошики-грошики, ви – сила моя, не залиште, не залиште, в скрутну годину мене”.

Після того, як ви покладете шосту монетку, розповідає мольфар, ввечері потрібно поставити горщик на стіл. Викладіть із нього усі гроші. З монеток потрібно зробити магічне коло.

“Потім запаліть свічку і поставте її в центр кола в стаканчик із сіллю. Дивіться, не відриваючись, на полум’я свічки й уявляйте, що від монет у полум’я йде жива енергія. Відкиньте всі думки. Не думайте про борги, податки та інші фінансові неприємності. Використовуйте всю свою безмежну фантазію, уявіть себе багатим і щасливим. За 15-20 хвилин можете йти спати… Вранці зберіть залишки свічки й викиньте, а монетки складіть назад у горщик і ще кілька днів проробляйте цю операцію. Після цього гроші мають до вас прийти, і ви повністю позбудетеся фінансових проблем. Тільки запам’ятайте, що проробляти це можна тільки один раз”, – розповів Гордєєв.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com