Відомий музичний композитор назвав вбивць Кузьми Скрябіна

26.05.2024, 12:07
159260

Народний артист України, автор хітів Юрій Рибчинський поділився думками щодо трагічної загибелі відомого співака Кузьми Скрябіна. Він відповів, кого звинувачує у смертельній аварії 2015 року.

Читайте також: Повалій та іншим зрадникам загрожує покарання в Україні: у Мінкульті розкрили деталі

Артист вважає, що смерть Кузьми під час ДТП – це було замовлене вбивство. Рибчинський переконаний, що співака вбили через його політичні погляди, адже Скрябін на той час був рупором правди для українців. За словами Юрія, влада вбачала у цьому загрозу. Поет навіть присвятив поезію покійній зірці сцени.

“Я теж вірш написав на смерть Кузьми. Мені здається, що це вбивство. Я розумію, що його вбила влада. Якщо взяти висловлювання Кузьми, то я розумію, що влада могла вважати його ворогом”, – поділився Рибчинський.

Кузьма Скрябін / Скріншот Instagram

При цьому народний артист наголосив, що смерть Кузьми не заглушила його голос. Протягом майже 10 років після смерті легендарного співака пам’ятають, а його пісні стали ще більш популярними.

“Народ чи юрба люблять більше мертвих, ніж живих. Не знаю, це психологія”, – додав Юрій.

До слова, Кузьма загинув в автокатастрофі у 2015 році. Позашляховик артиста зіткнувся з молоковозом. Скрябін загинув на місці, а жінка, що сиділа поруч вижила. Ба більше, не постраждав і водій вантажівки. Тоді через відсутність доказів справу закрили, а смерть співака визнали нещасним випадком. Проте шанувальники і рідні зірки досі вважають, що його загибель була невипадковою.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com