Відомий музичний конкурс Євробачення очолив новий керівник із Швеції

20.01.2020, 18:53
60414

Стало відомо, хто замінить Йона Ола Санда на посаді виконавчого директора Євробачення, який керував конкурсом з 2011 року і йде з посади після завершення шоу в Нідерландах.

Читайте також: Вєрка Сердючка натякнула на участь у відборі до Євробачення-2020 (відео)

Як повідомляється на сайті eurovision.tv ним стане 46-річний шведський телепродюсер Мартін Остердаль. Остердаль був призначений на посаду керівника відділу Європейської мовної спілки Live Events, який курирує дитяче Євробачення і конкурс молодих музикантів.

Мартін почне працювати над конкурсом Євробачення в кінці квітня 2020 року і візьме на себе роль виконавчого супервайзера відразу після Гранд-фіналу цього року 16 травня. Він також буде курувати дитяче Євробачення, який відбудеться в листопаді. Мартін Остердаль – відомий телеведучий, який працював виконавчим продюсером пісенних конкурсів 2013 і 2016 років у Швеції. Він має великий міжнародний досвід роботи в музичній і медіа-індустрії. Крім того, Мартін написав романи, які були переведені на 10 мов. Міжнародний пісенний конкурс Євробачення-2020 пройде 12, 14 і 16 травня 2020 року у місті Роттердам, Нідерланди.

Раніше були представлені слоган, логотип музичного шоу і дизайн сценічного майданчика, а також оголошені імена ведучих.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com