Відомий політичний експерт розповів, хто замінить Богдана та Гончарука

30.01.2020, 09:31
61365

Відомий політичний експерт Юрій Романенко розповів про можливі заміни у команді Володимира Зеленського. Відповідний пост він розмістив на своїй сторінці у Фейсбук.

Читайте також: Гончарука таки звільнять: у “Слузі народу” зробили заяву

Богдана поміняють на Єрмака. Протягом останніх тижнів між Богданом і Зеленським комунікація була прохолодною. Рокірування на Єрмака є логічним з огляду на його позиції у переговорах із Росією. Прихід Єрмака посилить позиції голубів в оточенні Зеленського. Це означатиме, що базова ставка президента у 2020-му – мир. І він зі шкіри пнутиметься, щоб одержати від Росії. З усіма наслідками.

Гончарука поміняють на Дубілета. Хоча б тому, що в Дубілета немає косяків на зразок великої зарплати. І він провів спірний, але гучний електронний перепис. Я більше схиляюся, що Гончарука поміняють за кілька місяців.

Кирила Тимошенка замінить Микита Потураєв. З огляду на перманентні медійні провали Офісу президента цілком логічне рокірування. Безграмотність офісу вже стала причиною міжнародних проблем. Наприклад, із Румунією.

Макса Нефьодова витурять за зрив надходжень із митниці. Рішення готове давно, але необхідно було потрібний контекст. З огляду на все, на початку лютого він буде.

Джерела різні, але, як каже Соня Кошкіна, ви запам’ятаєте цей пост.

P.S. Я не вірю, що перестанови щось змінять кардинально.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com