Відомий співак Ivan NAVI вперше розповів про свою обраницю

22.10.2023, 18:10
148660

Український співак Ivan NAVI вперше зізнався, що одружився. У серпні знаменитість та його дружина стали батьками хлопчика.

Читайте також: Євген Клопотенко заінтригував новиною про весілля з відомою співачкою

Як розповів Ivan NAVI у програмі “Неймовірна правда про зірок“, його дружину звуть Романія. Вона не публічна людина та працює стоматологом.

Співак зізнався, що їхні стосунки тривають вже достатньо довго. Іван освідчився коханій у колі рідних під час святкування дня народження його батька. Потім закохані зіграли весілля.

“Казкового освідчення не було. Все було якось банально. У мене вдома. На дні народження мого батька. Я освідчився їй. І все далі полетіло, все як в тумані. Справили невеличке весілля на 18 осіб, лише найближчі родичі. Навіть друзів не було”, – поділився співак.

Іван зізнався, що не хоче публічно висвітлювати своє особисте життя, адже “ні до чого хорошого це не призводить”. Втім, співак показав кілька кадрів з коханою.

Артист також розповів про народження сина Дарія. За його словами, момент народження первістка став для нього вкрай емоційним. Іван був на пологах поруч з коханою.

Співак з коханою / instagram.com/ivan_naviofficial

“Я був присутній на пологах. Це неймовірні емоції, коли тобі маленького привозять в палату. Ставлять тобі на груди, це тепло, коли він кричить. У мене просто, я лежу, трясусь, в мене сльози починають градом текти”, – поділився емоціями виконавець.

Ім’я для хлопчика обрав Іван, а Романія його підтримала. Співак зізнався, що йому завжди подобалися рідкісні історичні імена.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com