Відомий український актор вступив до лав ЗСУ та пішов захищати Україну на фронт

14.11.2023, 12:02
149745

Зірка стрічки “Село на мільйон”, український актор Дмитро Сова вступив до лав ЗСУ та пішов на фронт захищати Україну від російських окупантів.

Читайте також: Пісторіус підтвердив подвоєння військової допомоги від Німеччини для України

Артист розповів, що пішов разом з тестем до військкомату ще на початку повномасштабної війни. Тоді їм вручили повістки та сказали очікувати.

“З самого початку повномасштабної війни ми з тестем одразу ж приїхали до військкомату, нам виписали повістки, але на цьому все й закінчилося. Тоді взагалі нічого не було зрозуміло, це були перші дні. Був такий кіпіш, що, наскільки я зараз пам’ятаю, повістки нам то видали, але офіційно нас ніде не зареєстрували”, – розповів Дмитро в інтерв’ю kp.ua.

Актор говорить, що вони не сиділи, склавши руки. Дмитро зайнявся волонтерством, а потім ніс службу у ТрО. Врешті, артист знову пішов до військкомату. Коли там дізналися, яка у нього військова спеціальність, то сказали, що йому незабаром перетелефонують. У червні Дмитра призвали на службу. Від 23 жовтня знаменитість перебуває на фронті.

“Я знову пішов до військкомату, але коли там дізналися, яка в мене спеціальність, сказали: “Чекайте, ми вам обов’язково зателефонуємо”. Потім ще раз питав – що, коли і як. І от в кінці червня мені зателефонували і сказали: “Дмитро Павлович, заберіть повістку”. Я зателефонував друзям в різні підрозділи, порадився, бо хотілося піти до своїх хлопців”, – поділився актор.

Також Дмитро розповів, що весь цей час готувався до служби. Він навчався військової справи та медицини. Окрім того, артист придбав спорядження, зброю, а дружина з друзями подарувала йому дрон.

“Я не сидів просто так. Дізнався, де і що проходить, де можна було б походити безкоштовно на тактику, медицину. Тому я вже до навчань більш-менш розбирався у цих питаннях. У мене повністю було зібрано три комплекти одягу, свій бронік, каска. Навіть зброю придбав свою. Дружина з друзями подарували мені на день народження камеру GoPro і маленький навчальний fpv-дрон. Тож забрав цей дрончик із собою і буду намагатися тут його опановувати”, – додав артист.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com