Відомий український ведучий втрапив у гучний скандал через новорічний корпоратив: його реакція

19.12.2023, 13:31
151554

Український телеведучий і блогер Анатолій Анатоліч відіграє святковий корпоратив, куди його запросила скандальна блогерка Анна Алхім.

Читайте також: «Містам не потрібен бюджет війни», – голова фракції Порошенка відзначився скандальною заявою

До слова, нещодавно блогер засуджував Алхім за її неоднозначну позицію під час повномасштабного вторгнення. Зокрема, у своєму фотоблогу під час однієї з трансляцій, він обурився поведінкою Анни, яка розповідала про ганебний російський серіал “Слово пацана” і слухала виконавців з країни-агресорки.

“Блогери-мільйонники розповідали про “Слова пацана”, Аня Алхім про це теж розповідала. Ми з нею навіть іноді спілкуємося. Вона буває місцями адекватна. Але при тому вона слухає то Асті, то розповідає про “Слово пацана”. Це просто хр*нь”, – ділився напередодні скандалу інтерв’юер.

Втім, його позиція несподівано змінилася. Так, 26 грудня Анатолій Анатоліч виступить на заході у блогерки. Також серед спікерів можна побачити Гаріка Корогодського. Разом з ними на сцені будуть учасниця Нацвідбору на “Євробачення-2024“, співачка SKYLERR і Нікіта Кісельов. Вартість квитків – величезна. Залежно від тарифу, участь у заході коштує від 5 до 38 тис грн. За такі гроші скандальна Алхім пропонує шоу, фуршет з ікрою та шампанським, закритий обід з нею і подарунки.

Анатолій Анатоліч вже прокоментував ситуацію. Він наголосив, що його місією буде переконати всіх присутніх у залі, що російський контент і музика є неприпустимими в українському просторі. І додав, що проведе збір для ЗСУ.

“Аню знаю давно і неодноразово сам “цькував її носом” в її власні зашквари. Я погодився на участь у Алхім з умовою, що вона публічно для пʼятсот своїх гостей і мільйонів підписників відправить на х*й Асті та скаже, що “Слово пацана”  дивляться д*вбо*оби. Я із задоволенням скористаюсь можливістю донести подібні меседжі для великої аудиторії Анни Алхім. Події веду тільки українською. Але головне, що це не “корпоратив”, а назва форуму для підписників. Дискотеки та пияцтва там не буде. На цьому форумі я проведу великий збір на допомогу ЗСУ”, – прокоментував інтерв’юер Telegram-каналу “Культурна Прачечна”.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com