Відвертий шантаж: Росія нахабно заявила про ”приєднання” Білорусі

14.12.2018, 12:53
6590

Російський прем’єр-міністр Дмитро Медведєв практично прямо заявив про можливість приєднання Білорусі до Росії, назвавши це “більш тісною інтеграцією”.

У Бресті на засіданні Ради міністрів Союзної держави Медведєв сказав, що у Білорусі є два подальших сценарії. Заява прем’єра Росії викликала паніку в Білорусі.

“Один – консервативний, за збереження контурів тієї Союзної держави, яка була створена, без підвищення рівня інтеграції до тих меж, підкреслюю, які встановлені в договорі від 8 грудня 1999 року, без формування усіх інститутів, які закладені у цей договір”, – заявив Медведєв.

Другий же варіант передбачає “більш тісний рівень інтеграції”.

“Хочу особливо підкреслити: Росія готова і далі просуватися шляхом будівництва Союзної держави, враховуючи створення єдиного емісійного центру, єдиної митної служби, суду, рахункової палати. У тому порядку, який передбачений договором про створення Союзної держави від 8 грудня 1999 року”, – сказав він.

“Медведєв у Бресті вже практично прямим текстом шантажує і натякає на приєднання Білорусі до Росії. Пропонує ввести російський рубль, єдиний суд, єдину митницю… Інакше грошей більше не дадуть. Сьогодні в кабміні Білорусі великий кіпіш і шок”, – прокоментували заяву Медведєва на каналі “Білорусь головного мозку” в Telegram.

Лукашенко відреагував на натяки Медведєва.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com