Війна в Україні переросла в затяжний конфлікт, а Путін має намір захопити Донбас – ЗМІ

29.05.2022, 16:31
120741

Війна в Україні, яку розпочала РФ на чолі з диктатором Путін, триває майже 100 днів, але і досі не зрозуміло, хто переможе.

Читайте також: “Повія ти, трах**а”: у Варшаві агресивна жінка облаяла українку через хліб (відео)

Про це пише The Times.

Видання зауважує, що Збройні сили України провели надзвичайно успішну динамічну оборону.

“Після майже ста днів війни російський наступ на Україну нарешті починає виглядати більш злагодженим, якщо ще не стратегічно мудрим чи стійким. Російські війська забезпечили сухопутний міст між регіоном Донбасу та Кримом, який українцям буде важко звільнити, хоча росіянам так само важко вгамуватися. І після принизливих поразок під Києвом та за межами північних міст Кремль відкрито зобов’язався завоювати весь Донбас — Луганську та Донецьку області”, – йдеться в повідомленні.

Водночас, як зауважує The Washington Post, спроба Путіна розгромити Україну зазнала невдачі, і війна переросла в затяжний конфлікт, який, можливо, забрав життя стільки ж російських солдатів, як і дев’ятирічна війна Радянського Союзу в Афганістані.

“Москва намагалася применшити ці втрати, але невдачі на полі бою викликали питання. Ознаки опору наростають. Російський військовий суд цього тижня за закритими дверима постановив, що 115 військовослужбовців Нацгвардії були правомірно звільнені за відмову брати участь у вторгненні”, – йдеться в повідомленні.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com