Військові масово захворіли на кір

1.06.2018, 15:21
2936

У військовій частині 3028, що розташована в місті Калинівці Вінниччини, стався спалах кору. Інфекційне захворювання вклало на лікарняні ліжка 69 військовослужбовців.

Через те, що інфекційне відділення Калинівської центральної районної лікарні зараз на ремонті, хворих лікують у Вінниці та Хмільнику, пише “День”.

“Причину поширення інфекційного захворювання вже виявили. 19 квітня до військової частини прибуло молоде поповнення з Львівщини. Через два тижні, троє військовослужбовців з цієї команди звернулися до нас за медичною допомогою і у них були явні ознаки захворювання на кір. Після розмови з’ясували, що на збірному пункті у Львові були призовники з ознаками захворювання – простудою, підвищеною температурою тіла, нежитем, кон’юктивітом. За час, поки хвороба не проявилась, новобранці мали контакт з іншими військовослужбовцями – в їдальні, лазні, на заняттях.”, – каже начальник медичної служби військової частини 3028 майор Микола Рябоконь.

20 травня в медпункт звернулося відразу 12 військовослужбовців, у семи з яких підтвердився діагноз кір. Після цього за допомогою чи не щодня зверталися по два-три військовослужбовці з ознаками захворювання.

Першими захворіли військовослужбовці строкової служби, а згодом і контрактники. Усі новобранці, які прибули на службу у частину, мали довідки про щеплення”, – прокоментував майор Рябоконь.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com