Вілл Сміт поділився мрією про гарем

30.09.2021, 14:30
102063

Під час багаторічної роботи з консультантом з відносин актор заявив про давнє бажання мати безліч подруг

Американський актор Вілл Сміт зізнався, що мріяв про гарем, у якому жили б зірки Голлівуду. Про це він розповів в інтерв’ю виданню GQ.

“Не знаю, звідки у мене виникла ця думка, можливо, вона зі мною ще з підліткового віку, але сама ідея подорожувати з 20 жінками, яких би я любив і про яких дбав, здавалася мені відмінною”, – заявив актор.
Серед тих, кого він уявлялв у своєму гаремі, були актриса Холлі Беррі і балерина Місті Коупленд.
За словами Сміта, ці думки примушували його відчувати себе дуже гріховним і він кілька років “очищав розум” разом з коучем. Опрацювання концепції гарема допомогло йому позбутися від емоційного багажу.
Також Вілл торкнувся теми свого відкритого шлюбу з актрисою Джадою Пінкетт-Сміт.
“Ми дали один одному довіру і свободу з вірою в те, що кожен має знайти свій власний шлях. І я нікому не пропоную йти тим самим шляхом. Але свобода, яку ми дали один одному, і безумовна підтримка для мене є вищим визначенням любові”, – підкреслив актор.
Раніше Джада Пінкетт-Сміт зізналася, що багато років страждала від алкогольної залежності і приймала наркотики. Усвідомлення проблеми прийшло до неї після того, як вона втратила свідомість на зйомках після прийому екстазі.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com