“Він не розуміє, що відбувається”: продюсер Ясинський пригадав розмови з Винником під час війни

4.07.2023, 13:30
143268

Український продюсер Михайло Ясинський висловився про нещодавнє інтерв’ю Олега Винника, пригадав телефонні розмови зі співаком під час війни та прокоментував, чи повернеться він в український шоубізнес.

Читайте також: Олег Винник офіційно підтвердив, що одружений, і розповів про дружину та сина

Ясинський переконаний, що нещодавнє інтерв’ю виконавця більше нагадувало сеанс у психотерапевта, аніж структурований діалог. За словами продюсера, він не почув конкретні відповіді на запитання, якими цікавилося українське суспільство.

“Це інтерв’ю було присвячене поясненню своїх вчинків і своїх думок, дуже абстрактному. Я думаю, що це була особиста рефлексія Олега на те, що саме відбувається саме в його житті. Це сеанс психотерапії, коли одна особа зацікавлена в тому, щоб відповісти самій собі, що зі мною відбувається, об’єдналася з інтересом іншої людини зробити потужний та успішний YouTube-канал”, – сказав Ясинський у розмові зі Славою Дьоміним.

Продюсер переконаний, що наразі Олег Винник не розуміє, що насправді відбувається в Україні. Зокрема, від початку повномасштабної війни у них були дві телефонні розмови. Навесні вони ще будували творчі плани на майбутнє, а от вже влітку минулого року у Ясинського склалося враження, що Винник не розуміє, що насправді відбувається.

“Це людина, яка абсолютно не розуміє, що відбувається. Не в темі. Він не розуміє, де він, що він. І взагалі весь світ, який навколо нього, він його не відчуває. Ми з ним спілкувалися двічі після початку війни. Одна телефонна розмова була з дуже серйозним чоловіком з дуже серйозними намірами, який відчував момент. Ми спілкувалися в контексті того, що робити митцю в цей момент. Там навіть були плани. Друге наше спілкування було вже влітку, було відчуття, що він не розуміє, що відбувається. Так відбувається з багатьма людьми, які за кордоном, вони не відчувають Україну взагалі”, – зазначив продюсер.

За словами Ясинського, Винник може повернутися в український шоубізнес і знову бути цікавим аудиторії, однак лише тоді, коли дасть конкретні відповіді на запитання, які цікавлять суспільство. Продюсер наголосив, що нині людям потрібна підтримка та контакт.

“Місце в українському шоубізнесі для Олега Винника може з’явитися, якщо його відповіді на ті запитання, які має до нього суспільство, будуть більш конкретними і менш порізаними. У цей момент людям потрібна підтримка”, – додав Ясинський.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com