“Візьму автомат і піду воювати”, – Кличко заявив, що готовий стати на захист України в разі нападу Росії (відео)

31.01.2022, 12:01
110380

Лідер політичної партії “УДАР” та мер Києва Віталій Кличко заявив, що готовий чинити опір російським окупантам у разі вторгнення країни-агресора в Україну. Політик зазначив, що візьме в руки автомат і піде воювати.

Читайте також: Ми потребуємо конкретної міжнародної підтримки, – Кличко для німецького RTL

Заява політика прозвучала в ефірі програми “Свобода слова Савіка Шустера”. Так він відповів на слова народної депутатки партії “Опозиційна платформа – За життя” Наталії Королевської.

“Якщо почнеться військова агресія, я, як колишній солдат, візьму в руки автомат і піду воювати за Україну. Але у мене питання, за кого піде воювати Кива, який вітає президента Росії Путіна і каже, що це видатний правитель? За яку країну піде воювати ваш колега?” – сказав Кличко.

Він зазначив, що українська влада робитиме все можливе для того, щоб нападу не сталося. Водночас Віталій Кличко додав, що не можна виключати такого розвитку подій. Він нагадав, що на кордоні України перебуває понад сто тисяч російських військових.

Нагадаємо, раніше Кличко в інтерв’ю телеканалу Sky News зазначив, що Україна захищатиметься від агресора всіма доступними засобами. Політик зазначив, що наша держава – мирна, і майбутнє дітей ми повинні захищати. Він додав, що Німеччина, яка відмовляється постачати країні зброю, має визначитися, на чиєму вона боці.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com