Водійські права в додатку “Дія” будуть дійсними ще один рік

9.12.2020, 18:53
91193

Кабінет міністрів вніс зміни до постанови від 23 жовтня 2019 р. № 956 “Про реалізацію експериментального проекту щодо застосування електронного посвідчення водія та електронного свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу”. Електронні права будуть дійсними до 29 листопада 2021 року. Постанова уряду ухвалена на засіданні 9 грудня.

Читайте також: Мінцифри пропонує знайти помилку у додатку “Дія” за мільйон гривень

Як зазначається в пояснювальній записці до проекту, експеримент планувалося провести протягом 2019-2020 років. Він передбачав, що водії можуть пред’являтися поліцейським електронні посвідчення замість посвідчення водія та свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу, виготовлених на бланках, для підтвердження водієм права керування та права користування транспортним засобом.

Водночас строк реалізації експериментального проекту не може перевищувати двох років, що закріплено на законодавчому рівні.

“Визначення точної кінцевої дати завершення реалізації експериментального проекту на законодавчому рівні забезпечить можливість пред’явлення водіями транспортних засобів електронного посвідчення водія та електронного свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу ще протягом 10 місяців”, – йдеться в документі.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com