Володимир Дантес потрапив у ДТП та обурився поведінкою фанатки, яка скористалася цим

10.10.2023, 12:02
148029

Співак Володимир Дантес вийшов на зв’язок з шанувальниками та розповів неприємну історію, яка днями трапилася з ним.

Читайте також: Авто з кортежу прем’єра Польщі спричинило ДТП в Україні – постраждав чоловік: ЗМІ (фото)

У своїх Instagram-stories виконавець обурився тим, що деякі люди зовсім не мають емпатії та егоїстично ставляться до інших. Так, як поділився Дантес, вчора він потрапив у невелике ДТП в центрі столиці.

На щастя, обійшлося без серйозних ушкоджень і ніхто з учасників руху не постраждав. За словами Дантеса, його підрізав чоловік на іншому автомобілі.

“Емпатію у суспільстві десь зникла. На маленькому прикладі розкажу. Вчора я потрапив у ДТП, мене підрізало авто, я не винен у цьому. Але все нормально, нічого страшного, побились і побились. Страховка завжди класно, коли є”, – розповів співак.

Але обурило у цьому інциденті виконавця інше. Як розповів Володимир, просто під час оформлення аварії до нього підійшла фанатка та попросила зробити фото.

“Але найбільше, що мене обурило – коли я оформляв ДТП, а це дуже неприємна ситуація, в цей момент до мене підходить жінка: “О, а можна з вами сфотографуватися?”. А воно ж просто той момент, коли ти просто хочеш це робити!”, – обурився співак.

Як зауважив виконавець, він не хвилюється за своє авто, адже зараз є речі в житті набагато страшніші за побиту машину. Дантес звернувся до своїх шанувальників бути більш співчутливими до інших.

“ДТП взагалі ні про що, я не звертаю на нього увагу, це не порівняно з тим, що відбувається  нашій країні, скільки гине людей, скільки руйнується міст, міста під обстрілами. А відео, які з Ізраїлю публікуються… Це просто жах! Але проявляйте емпатію на кожному відрізку вашого життя, допомагайте одне одному”, – додав Дантес.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com