Володимир Остапчук у День пам’яті жертв Голодомору виступав на гучній вечірці

29.11.2021, 21:03
106081

Відомий український шоумен Володимир Остапчук потрапив у скандал.

Читайте також: Поліція Грузії застосувала перцевий спрей на акції біля суду, куди доставили Саакашвілі

Так, блогери у День пам’яті жертв Голодомору влаштували гуляння у Львові. Вони зібралися з нагоди дня народження Олександра Заліска. Світлини та відео з вечірки розлетілися Мережею. Втім, юзерів обурила така поведінка блогерів. Зокрема, Володимир Беньо на своїй сторінці у Facebook зазначив, що всім свідомим українцям, міжнародним і українським брендам, що платять їм за дописи, репости, реклами, беруть участь в їхніх розіграшах, має бути соромно.

“Невеличке чтиво про моральну убогість і духовний кретинізм людей, яких створили маси. В день пам’яті жертв, замордованих штучно створеними кривавим режимом Голодоморами в Україні 1921-22 рр., 1932-33 рр., 1946-47 рр., зробили у Львові, в об’єкті національної спадщини, Будинку вчених, за 500 м від пам’ятника, де сотні львів’ян всіма сім’ями водночас йшли ставити лампадки та свічки пам’яті, те, за що соромно має бути всім свідомим українцям”, – написав Володимир.

До слова, ведучим дійства був Володимир Остапчук. Так, шоумен вів БДСМ-вечірку з різними вульгарними конкурсами та непристойними танцями.

Володимир поки не коментував цей інцидент. А от Заліско, який організував вечірку, зазначив, що 27 листопада – це його день народження, і він святкує його кожного року.

“Жодного року це не турбувало нікого. Так чому турбує цього року? Чи може насправді не турбує? А це черговий привід звинуватити когось в чомусь? Я дійсно поважаю людей, які дійсно вшановують пам’ять жертв голодомору. Ставлять свічку і свідомо думають про це. Але таких меншість. І вони тут не кричать. Вони щиро роблять те, що їм велить серце”, – прокоментував Заліско.

До слова, на святкуванні також були присутні Олександр Волошин, Саша Бо, Богдан Шелудяк, Наталі Литвин та інші.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com