Володимир Зеленський наклав санкції проти путіністів Сосєдова, Рудковської, Бльоданс та інших

15.01.2023, 21:32
134218

Президент України Володимир Зеленський 15 січня підписав указ про введення санкцій проти 198 осіб, які зрадили Україну та підтримати вторгнення РФ на наші території.

Читайте також: Перед масованим ракетним ударом РФ скасувала обмін полоненими

Згідно з рішенням, яке оприлюднили на сайті президента, під обмеження також потрапили зірки шоубізнесу та артисти.

Так, у санкційному списку опинилися музичний критик Сергій Сосєдов, продюсерка Яна Рудковська, телеведуча Евеліна Бльоданс, режисер Андрій Кончаловський, акторка Ангеліна Вовк, співак Юрій Лоза, актор Андрій Соколов, режисер Борис Яновський, пропагандистка Анна Шафран, телеведуча Юлія Барановська, пропагандист Семен Пегов, телеведучі Дмитро Гурбернієв та Борис Корчевніков.

Усі перелічені у списку особи підтримали кровопролитну війну в Україні та стали на сторону кремлівського диктатора. Дехто з артистів-путіністів не лише висловлювався на підтримку війни, а й їздив на окуповані території Криму та Донбасу.

Санкційні обмеження передбачають блокування всіх активів, запобігання виведенню капіталів за межі України, заборону прав на об’єкти права інтелектуальної власності, позбавлення всіх державних нагород України та багато іншого.

Крім того, рішення передбачає “Міністерству закордонних справ України поінформувати компетентні органи Європейського Союзу, Сполучених Штатів Америки та інших держав про застосування санкцій і порушити перед ними питання про запровадження аналогічних обмежувальних заходів”.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com