Володимир Зеленський передав на приватизацію перші підприємства

28.10.2019, 14:10
49284

Президент України Володимир Зеленський підписав указ про приватизацію кількох підприємств Державного управління справами. Про це повідомила заступник голови Офісу президента Юлія Ковалівпередає РБК-Україна.

Читайте також: Президент України підписав закон про “штрафи” за прогули нардепів

За її словами, Зеленський сьогодні підписав указ, яким перші комерційні підприємства в управлінні Держуправління справами передаються Фонду державного майна на подальшу приватизацію.

“Ми провели інвентаризацію всіх підприємств Держуправління справами, обрали перші 5, які повністю готові, включаючи знаменитий готель “Дніпро” та аграрне підприємство, яке було в управлінні Держуправління справами. Ми їх передаємо до Фонду держмайна. Всі комерційні підприємства, які знаходяться в ДУС, вже передаються Фонду держмайна на приватизацію, або будуть передані протягом наступних трьох місяців”, − зазначила Ковалів.

Вона також уточнила, що в цей перелік увійшли готель “Дніпро”, Державне підприємство “Чайка”, ДП “Центрсервіс”, “Технобуд” і “Українські телекомунікаційні мережі”.

Нагадаємо, 2 жовтня Верховна Рада скасувала перелік заборонених до приватизації державних підприємств, прийнявши законопроект № 1054-1 в цілому з подальшим техніко-юридичним доопрацюванням.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com