Володимир Зеленський провів зустріч із відомими іноземними рекрутерами

16.05.2019, 20:51
25227

Обраний президент Володимир Зеленський зі своєю HR-командою у четвер, 16 травня, зустрівся з представниками великих міжнародних рекрутингових і HR-агенцій. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Зеленського.

Читайте також: Зеленський провів зустріч з провідними банкірами та обговорив майбутню співпрацю

Зелегський обговорив можливу співпрацю в пошуку кадрів на низку посад у системі державного управління.

У зустрічі, зокрема, взяли участь Ілона Шарова (Hudson), Роман Бондар (Оdgers Вerndtson), Олексій Долгих (Bayden), Юлія Згєєва та Ігор Габузенко (Ward Howell).

“Ми справді хочемо знайти нових талановитих людей, хороших фахівців, які поділяють наші цінності. Це не популізм, це – наша мета. І ми розуміємо, що знайти найкращих фахівців, які мають високі компетенції й орієнтовані на конкретні результати, не дуже просто. Тому хочемо запросити вас до співпраці у цій сфері”, – цитує Зеленського прес-служба.

За його словами, команда вже має певну кількість кандидатур, зокрема на посади очільників ОДА у різних областях України. “Але й тут нам потрібна ваша допомога з інструментами адекватної оцінки цих людей. Тому що загалом ми хочемо провести прозорий конкурс на ці посади, знайти найкращих менеджерів, які прагнуть позитивних змін у своїх регіонах, мають стратегію розвитку та здатні залучати локальні й іноземні інвестиції”, – додав обраний президент.

Зазначається, що на зустрічі також йшлося про головні критерії, яким мають відповідати претенденти. У команді такими вважають професіоналізм, знання регіону, авторитет у місцевих громад, доброчесність, гарну репутацію, досвід управління системами такого рівня.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com