Володимир Зеленський разом з дружиною поїхав в Карпати перед Великоднем (фото)

2.05.2021, 17:09
96647

Президент України Володимир Зеленський і його дружина, перша леді країни Олена Зеленська в суботу, 1 травня, відвідали селище Верховина в Івано-Франківській області.

Про це повідомив місцевий портал verkhovyna.life, опублікувавши фотографії глави держави та його дружини. Зазначимо, що офіційно про поїздку, а також її тривалість не повідомлялося.

“Ніхто не очікував, але 1 травня Верховину відвідав президент України Зеленський. Це був не офіційний візит, а відпочинок”, – вказано в повідомленні.

Зеленські побували на екскурсії в будинку-музеї “Тіні забутих предків”, де проживав і творив кінорежисер Сергій Параджанов.

Також вони були в музеї “Гуцульської магії”. Власник останнього Микола після екскурсії подарував Зеленському символ гуцулів – музичний інструмент трембіту, йдеться в публікації.

Володимир і Олена Зеленські в Карпатах

Додамо, що президент і перша леді фотографувалися зі своїми екскурсоводами та іншими місцевими жителями. На фотографіях усі були без масок.

Президент України
Політик фотографувався з охочими без масок
Глава української держави 1 травня був на відпочинку

У повідомленні додали, що місцеві жителі були приємно здивовані таким сюрпризом, як приїзд Зеленського та першої леді України.

Верховина
Верховина
Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com