Володимир Зеленський: “Україна дає здачі”

13.03.2021, 10:05
95415

Президент України Володимир Зеленський записав чергове звернення до громадян, у якому розповів про успішні засідання РНБО, санкції проти певних особистостей і відновлення справедливості в державі, – пише Богдан Фролов (Znaj.ua).

Читати також: Стало відомо, хто завалив правками “антиколомойський” закон

Глава держави зазначив, що відновлення справедливості в Україні було однією з його ключових обіцянок. І при цьому його команда почала цього трохи раніше, ніж у приказці: “Обіцяного три роки чекають”. Володимир Зеленський підтримав санкції з боку Сполучених Штатів Америки проти українського олігарха Ігоря Коломойського.

“Перш за все, ми припинили спроби розколоти Україну пропагандою і дезінформацією. Другого лютого 21-го року була заблокована діяльність осіб, які вважали нормою вести бізнес на тимчасово окупованих територіях України… Про санкції Сполучених Штатів Америки щодо колишніх власників Приватбанку – ми підтримуємо це рішення. Ми чітко бачимо різницю між поняттями великий бізнес і олігархічний клас. А ось прізвища тут не мають ніякої різниці – це Медведчук, Коломойський, Порошенко, Ахметов, Пінчук, Фірташ або будь – який інший”, – говорить Володимир Зеленський.

Він також зазначив, що те, що відбувається зараз називається “Україна дає здачі”.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com