Володимир Зеленський відтермінував весняний призов: деталі

23.03.2020, 20:47
67340

Президент України Володимир Зеленський відтермінував весняний призов з квітня−червня на травень−липень 2020 року. Відповідний указ №103/2020 від 23 березня розміщений на сайті глави держави.

Читайте також: У Міноборони кажуть: призов до армії буде добровільним, з вулиць і клубів юнаків не забиратимуть

Цим документом вносяться зміни в указ президента № 13 від 16 січня “Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2020 році”.

Згідно із зазначеними змінами щодо строків проведення чергових призовів громадян України на строкову військову службу весняний призов переноситься з квітня−червня на травень−липень 2020 року.

Також Зеленський доручив Кабінету міністрів привести свої акти у відповідність із цим указом.

Документ набирає чинності з дня його опублікування.

Нагадаємо, в Україні із 12 березня до 3 квітня щонайменше запроваджено карантин. Міста стали закривати усі заклади, крім маркетів і аптек.

з 18 березня Україна закрила кордони, припинено роботу метро, а також  обмежено автомобільнезалізничне та авіасполучення між містами й областями.

Станом на 22:30 неділі, 22 березня, в Україні є 73 лабораторно підтверджених випадків COVID−19, з них 3 летальні, один чоловік одужав.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com