Волинь відвідав голова Верховної Ради Разумков

21.04.2021, 14:55
96289

Консультативна рада з питань місцевого самоврядування при Верховній Раді України, засідання якої заплановане на 11 травня, має сформувати пропозиції, що допоможуть зміцнити фінансову основу місцевого самоврядування. Про це заявив Голова Верховної Ради Дмитро Разумков під час виступу на засіданні сесії Волинської обласної ради, йдеться на сайті Верховної Ради України.

Читайте також: Більше половини українців вважають владу Зеленського непрофесійною та дилетантською

“При Верховній Раді відновила роботу Консультативна рада з питань місцевого самоврядування. Наступне засідання вищезазначеної ради відбудеться 11 травня”, – сказав Голова Парламенту.

Він висловив сподівання, що будуть обговорені та напрацьовані пропозиції, які допоможуть зміцнити фінансову спроможність органів місцевого самоврядування та надати їм додаткові фінансові інструменти, зокрема, і для боротьби з коронавірусом.

Голова Парламенту зазначив, що пандемія коронавірусу впливає не лише на здоров’я людей, але й на економіку всього світу. “Я бачу такі наслідки по багатьох областях, які мені доводиться відвідувати, в тому числі по Волинській. Ми бачимо спад промислового виробництва, в агропромисловому комплексі, зменшення виробництва будівельних товарів”, – додав Дмитро Разумков.

“Сьогодні, лише концентруючи увагу на підприємцеві, на українській промисловості, ми зможемо відновити і запустити маховик, який допоможе економіці вийти з непростої кризової ситуації і почати зростання”, – наголосив він.

Голова Верховної Ради підкреслив, що важливою у такій роботі є ефективна взаємодія та партнерські відносини органів державної влади різних рівнів. “Сьогодні в умовах децентралізації на місця передано не лише багато повноважень, але й відповідальності. І тільки працюючи спільно – центральні та місцеві органи влади – ми можемо досягти успіху”, – зазначив він.

“Тому що без допомоги Києва – Верховної Ради, Уряду, Президента – вам буде важко впроваджувати і виконувати ті обіцянки, які ви давали виборцям. І нам неможливо буде досягти успіху без допомоги на рівні області, району, ОТГ”, – сказав Дмитро Разумков, виступаючи перед депутатами обласної ради.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com