«Ворога зупинив український народ. ЗСУ. Залужний», – Палатний про відставку Головнокомандувача

9.02.2024, 11:22
155001

У перші дні війни ворога зупинили українці та Збройні сили на чолі із Валерієм Залужним. І сьогодні ми всі маємо подякувати за це генералу Залужному. Про це йдеться у заяві голови центрального виконавчого комітету партії «УДАР Віталія Кличка» Артура Палатного.

Читайте також: Україна вже пройшла «випробувальний термін» для вступу в НАТО, 200 000 вбитих ворогів – тому підтвердження, – Палатний

«Як зараз пам’ятаю Київ в перші дні війни майже два роки тому. Попереду був ворог, за плечима – Україна. Ворога зупинив український народ. Збройні Сили України. Із Залужним на чолі. Сьогодні всі маємо подякувати Генералу Залужному. Подякувати за те, що вистояли. Подякувати за Україну. За Армію, яка продовжує боротися», – заявив Артур Палатний.

Голова ЦВК УДАРу також нагадав цитату із звернення Залужного до військовослужбовців у День Збройних Сил України, яка характеризує і самого Головнокомандувача.

«Дякуємо, пане Генерале! «Як би важко нам не було, але точно не буде соромно». (с) Україна обов’язково переможе!» – підкреслив Палатний.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com