Ворожіння на Водохреща: як дізнатися ім’я свого судженого

18.01.2019, 13:12
8117

Здавна в народі вважалося, що в ніч на 19 січня, можна дізнатися всю правду. Справа в тому, що за народним повір’ями, вечір 18 січня – останній день святкових ворожінь, і вони вважалися найбільш правдивими. А після Хрещення “катувати долю” заборонялося.

Читайте також: Сьогодні в Україні відзначають святого Василя

Ворожіння по золотому ланцюжку:

Гадати найкраще пізно вночі, дочекавшись, поки всі ляжуть спати. Сядьте за стіл, потріть ланцюжок в руках, поки не відчуєте тепло. Потім візьміть ланцюжок в праву руку, потрясіть трохи і різко киньте на стіл. Вийдуть фігури, які можна розтлумачити по-різному.

Якщо ланцюжок утворив коло, це означає, що найближчим часом ви опинитеся в скрутному становищі, з якого важко знайти вихід.

Рівна смуга означає, що вас чекають везіння і удача.

Заплутаний вузол може означати різні життєві труднощі.

Якщо утворюється трикутник (що виходить досить рідко), це обіцяє великий успіх у будь-яких справах, а особливо в любові.

Бант – до швидкого весіллі.

Змія попереджає про те, що вам слід бути обережним у спілкуванні з людьми. Найближчим часом не довіряйте нікому, вас можуть зрадити.

Серце – у вас закохані. Любов принесе вам щастя і душевний спокій

Ворожіння на ім’я судженого:

Дізнатися ім’я свого судженого виявляється дуже просто. Потрібно вийти на вулицю і запитати у першого зустрічного чоловіка або жінки (в залежності хто вам потрібен), як звати-величати.

Якщо йти нікуди не хочеться, візьміть кілька аркушів паперу, напишіть на кожному з них по одному чоловічому або жіночому імені і покладіть, наприклад, у капелюх. Струсніть декілька разів і витягніть навмання один листочок. Те ім’я, яке буде написано на листку, і буде ім’ям вашого майбутнього чоловіка або дружини. Аналогічно можна дізнатися вік, знак зодіаку.

Ворожіння на судженого:

Побачити і дізнатися про те, хто буде судженим, можна у віщому сні кількома способами:

Спосіб №1. Перед сном чистим гребінцем розчешіть волосся, потім покладіть його під подушку і вимовіть: “Суджений-ряджений, прийди до мене, розчеши моє волосся”.

Спосіб №2. З’їжте на ніч щось солоне і не пийте після цього. А коли ляжете спати, скажіть: “Суджений-ряджений, прийди до мене і напої мене водицею”.

Спосіб №3. Покладіть перед сном під подушку чотири карткові королі, промовивши: “Суджений мій, ряджений, приснись мені у сні”.

Фрази і в першому, і в другому, і в третьому способах краще вимовляти кілька разів, щоб підсвідомість запам’ятала ваш запит на те, щоб побачити нареченого.

Якщо в третьому способі вам присниться піковий король – наречений буде набагато старший за вас, або за віком, або вищий за соціальним становищем, або багатограннішим за своїм внутрішнім особистісним розвитком; також він може бути дуже ревнивим або просто скупердяєм. Якщо присниться хрестовий король, майбутній чоловік буде військовим або ж діловою людиною або просто матиме такий склад характеру. А ось бубновий король – це людина бажана вами, швидше за все, вже знайома вам, кохана. Червоний же король пророкує багатого нареченого, але може так статися, що вже і одруженого або маючого пасію, тобто за нього вам доведеться поборотися не на жарт.

Ніхто не приснився? Тоді просто витягніть з-під подушки навмання, довго не вагаючись, одну з карт і трактуйте свою жіночу долю самостійно.

Ворожіння про долю по тінях:

Цей вид ворожіння в силу своєї простоти досить поширений в сучасному дівочому середовищі. Дівчина підпалює зім’ятий нею паперовий аркуш, а потім розглядає тінь від згорілого паперу. Кожен бере чистий аркуш паперу, мне його, кладе на блюдо або на велику плоску тарілку і підпалює. Коли лист згорить або майже згорить, з допомогою свічки робиться його відображення на стіну. Уважно розглядаючи тіні, намагаються дізнатися майбутнє.

Ворожіння на воску:

Про те, що чекає вас в майбутньому, можна дізнатися кількома способами. Ось, наприклад, один з них. Розтопіть віск у горнятку, налийте молоко в блюдце і поставте біля порогу квартири або будинку. Вимовте: “Домовий, хазяїн мій, прийди під поріг попити молочка, поїсти воску”. З останніми словами вилийте в молоко розтоплений віск. А тепер уважно дивіться. Якщо побачите застиглий хрест, чекають вас у новому році якісь хвороби. Якщо віск “зацвіте” квіткою, то вас чекає заміжжя або у вашому житті з’явиться новий друг. Якщо здасться звір, чекають вас переїзди, перельоти та далекі дороги. Якщо віск ляже зірочками, чекайте успіху на службі, навчанні.

Ворожіння з човником:

Для цього гадання беруть таз з водою так, щоб він був не зовсім наповнений водою. На бортах цього тазу вішають або прикріплюють перегнуті смужки з іменами “гадающих” або пишуть на них можливі події: весілля, захоплення, викрадення, пристрасна любов, невдачі, хвороба і т. д. беруть шкаралупу волоського горіха (його половинку) і в середині його встановлюють маленький огарок свічки (можна ялинкової). Пускають кораблик на середину таза, і залежно від того, до якого краю він підійде і який папірець підпалить, така подія і трапиться з тим, ім’я якого написано на папірці чи хто ворожить.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com