Вперше за рік: Кличко і Зеленський зустрілися в Офісі Президента

21.10.2021, 13:30
103434

Мер столиці і Президент України зустрілися на Банковій вперше за рік Міський голова столиці Віталій Кличко заявив, що вперше за останній рік зустрівся з Президентом України Володимиром Зеленським 19 жовтня

Про це градоначальник Києва розповів в коментарі журналістам видання “Дзеркало тижня”. За його словами, ініціатором зустрічі став саме він. Кличко домовився з Президентом про зустріч в ОП на Банковій під час заходів, присвячених 80-й річниці масових розстрілів у Бабиному Яру.

Читайте також: В українському університеті на вчителя фізики навчається один студент

Мер Києва сказав, що вони з Зеленським говорили про проблеми міста, а також обговорювали прийняття закону про столицю, який розділить посади міського голови і голови Київської міської державної адміністрації.

Нагадаємо, що раніше глава партії “Слуга народу” Олександр Корнієнко розповів про те, що центральна влада планує робити з міським головою Києва Віталієм Кличком, а також про прийняття закону про столицю.

Про це він повідомив в інтерв’ю виданню “Лівий берег”. За словами нардепа, Віталій Кличко має долю побути на посаді мера Києва з оновленим законом про столицю, який планується прийняти до кінця 2021 року. Даний документ, по ідеї, повинен розділити посади голови Київської міської державної адміністрації та міського голови. Також глава партії президента Зеленського заявив, що центральна влада не боїться Віталія Кличка, так як він нібито не має національного масштабу в електоральному плані.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com