Вплив меду на фігуру: як діє природний підсолоджувач

14.04.2024, 23:00
157293

Мед – природний підсолоджувач, він вважається корисним для здоровʼя через вміст антиоксидантів, ферментів, вітамінів і мінералів.

Читайте також: Топ-11 продуктів для покращення памʼяті і настрою: додайте їх до раціону

Лікар Кріс Завос розповів, чи можна мед їсти при схудненні. За його словами, цей продукт варто їсти у помірних кількостях, оскільки надмірне споживання може призвести до певних проблем зі здоровʼям.

Чи корисно споживати мед при схудненні

Мед має низку поживних речовин, проте його споживання при схудненні має свої питання. Адже він також містить велику кількість калорій та цукру, що може сприяти збільшенню ваги.

Споживання занадто великої кількості меду чи інших підсолоджувачів можуть призвести до збільшення споживання калорій, що в результаті перешкоджає схудненню.

Людям, які хочуть схуднути, потрібно зосередитися на збалансованій дієті, яка включає різноманітні продукти, що містять поживні речовини. Йдеться про фрукти, овочі, цільні зерна, нежирні білки та здорові жири. Особливо варто контролювати споживання меду.

Користь від поліфенолів, що містяться у меду

У меду містять поліфеноли, зокрема флавоноїди, фенольні кислоти та дубильні речовини. Згідно з дослідженням, вони мають певні переваги для здоровʼя, а саме антиоксидантні та протизапальні ефекти. В результаті це може допомогти захиститися від різних хронічних захворювань, зокрема хвороби серця, раку та діабету.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com