Впливовий столичний податківець підозрюється у фіктивному розлученні і незаконному збагаченні 

19.07.2018, 18:21
3580

Колишня дружина начальника ДПІ у Шевченківському районі столиці живе з ним і багатіє Детективи Національного антикорупційного бюро одержали доступ до електронних декларацій начальника держподаткової інспекції у Шевченківському районі Києва Андрія Пащенка та його сина Дмитра Пащенка (працював у київській прокуратурі №1) за 2015-2017 роки.

Про це повідомляє “Главком” з посиланням на ухвалу Солом’янського райсуду Києва від 9 липня.

НАБУ перевіряє причетність Андрія Пащенка до незаконного збагачення. У ході досудового розслідування з’ясовано, що податківець отримав кошти, законність набуття яких не підтверджено доказами.

Крім цього, Пащенко передав гроші своїй колишній дружині Вікторії, з якою розлучений, але веде спільний побут, на купівлю елітної квартири в новобудові в Печерському районі Києва. Вартість набутих активів становить понад 4,5 млн грн.

Крім цього, за даними Державної прикордонної служби України Андрій та Вікторія Пащенки спільно виїжджали за кордон 4 рази протягом 2016 року. Разом з тим, в електронних декларація за 2015-2017 рр. начальника державної податкової інспекції у Шевченківському районі відсутні члени його сім’ї.

Нагадаємо, що у листопаді 2017 року Нацагентство з питань запобігання корупції ініціювало повну перевірку декларацій за 2015 і 2016 роки начальника державної податкової інспекції у Шевченківському районі ГУ ДФС у Києві Андрія Пащенка.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com