Вибух в Ощадбанку: у поліції повідомили про затриманих

1.12.2019, 16:12
54950

За підозрою в пограбуванні відділення Ощадбанку в Києві поліція затримала 39-річного іноземця та 33-річного киянина, повідомляє пресслужба Нацполіції Києва.

Читайте також: У Києві підірвали банкомат “Ощадбанку”, купюри розлетілись по усій вулиці (відео)

″Завдяки клопіткій роботі, в якій були задіяні оперативники територіального управління поліції, столичного главку, а також спецназівці ми встановили фактичні дані зловмисників. І в результаті злагоджених дій правоохоронці затримали двох осіб, які обґрунтовано підозрюються в скоєнні цього злочину. Це – 39-річний іноземець і 33-річний киянин, раніше судимий за зберігання наркотиків″, – повідомив начальник поліції Києва Андрій Крищенко.

Під час санкціонованих обшуків за місцем проживання затриманих поліцейські вилучили речові докази – автомобіль, інструменти і частину грошей.

Фігурантів затримали, слідчим відділом Дніпровського управління поліції розпочато кримінальні провадження за статтею “Умисне знищення або пошкодження майна” та “крадіжка” Кримінального кодексу України.

Затриманим оголошено про підозру у вчиненні злочинів, готуються матеріали для обрання запобіжного заходу. Їм загрожує до десяти років позбавлення волі.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com