“Вийміть з ока вагон карпатського лісу і бусик, наповнений нелегально здобутим бурштином”, – Порошенку нагадали про його обіцянки знизити тарифи

23.04.2019, 19:14
22178

Правозахисник Сергій Наумович прокоментував звинувачення, які лунають із боку команди чинного гаранта Петра Порошенка у бік Володимира Зеленського, який став беззаперечним лідером президентських перегонів.

Читайте також: Судді вимагають у ДБР та Генпрокуратури відкрити кримінальну справу проти Порошенка

Відповідну публікацію він оприлюднив на своїй сторінці у Facebook.

З боку штабу Порошенка лунають заяви, що із Зеленського вийде “некомпетентний президент” та “країна несеться в прірву”. Нібито у команді слуги народу не знають, що у в’язниці садить суд, а президент не знижує тарифи.

“Досвідчені політики, в тому числі Ірка Геращенко, яка вже 20 років збиває пил з кожного нового президента, обрушилися з критикою на тих, хто ще жодного дня не був на держпосадах. Іра захищає свого нинішнього патрона, від якого залежить її особистий добробут, але, як і у випадку з “повстанцями” (“rebels”), з’ясувалося, що саме Петро Олексійович у 2014 році успішно експлуатував тему зниження комунальних тарифів, хоча виявляється, що це не входить до компетенції президента, і в результаті ми отримали навздогін “Роттердам +”, як контрольний постріл”, – написав юрист.

Він додав – якщо “не в компетенції президента “рубати руки”, “садити трьох друзів”, зривати пломби з вентилів, то ПОП цинічно це обіцяв. Крім того, його кум без освіти три роки поспіль носиться з питанням “чому НАБУ так нікого і не посадив?”. А тепер виявляються, що за ґрати відправляє лише суд.

“Хлопці, ви спочатку вийміть з свого ока вагон карпатського лісу і бусик, наповнений нелегально здобутим бурштином, а потім відкривайте рот”, – резюмував правозахисник.

Українці відреагували на публікацію “пригадуванням” невиконаних обіцянок Порошенка.
Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com