“Викотилася з палаючої машини”: ведуча 1+1 Лідія Таран потрапила в страшну ДТП

8.11.2021, 21:30
104702

Українська телеведуча Лідія Таран розповіла в інста-сторіз моторошну подію, яка сталася з нею. Зірка 1+1 сіла в таксі на заднє сидіння, подзвонила дочці і сказала, що через 10 хвилин буде вдома. Але буквально через пару секунд після дзвінка водій Лідії врізався в іншу машину.

Читайте також: Катя Осадча прийшла на ефір “Танців з зірками”: фото з коханим

“Викликала таксі… Сіла на заднє сидіння. Подзвонила малій, що через 10 хвилин буду вдома… І опа – через 5 секунд після удару лобом об переднє сидіння викочуюся з машини у вогні”, – написала телеведуча в інста-сторіз.

Скріншот Instagram

Причиною ДТП стала аварія з велосипедистом попереду, яка зайняла дві з трьох смуг руху. Через погану видимість ввечері, тьмяне світло та відсутність необхідного знаку аварійної зупинки – водій таксі не зміг вчасно помітити аварію і був змушений виїхати на іншу смугу, на якій попереду теж стояло авто.

Також вона похвалила свого драйвера, який швидко зреагував і змінив смугу.

“Мій драйвер молодець, тому що встиг загальмувати і змінити смугу. Інакше мене вже не було б”, – написала Лідія.

За словами ведучої, їй пощастило, адже задні дверцята автівки не заблокувалися. Окрім цього, вона додала, що краще ніколи не сідати біля водія – передні дверцята потім відкриваються за допомогою спеціальної техніки.

Скріншот Instagram

Зараз з Лідією все гаразд. При цьому зірка 1+1 поскаржилася на здерту об асфальт руку і на те, що після удару болить лоб.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com